صادرات محصولات میانی فولاد سازان ایران ۲۵.۶ درصد افزایش یافت

صادرات محصولات میانی زنجیره تولیدفولاد براساس آخرین گزارش انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران ، در نیمه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۵.۶ درصد افزایش داشت.

به گزارش روز شنبه اگزیم‌نیوز، براساس تازه‌ترین گزارش آماری انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، صادرات محصولات میانی فولاد کشور در نیمه اول امسال، سه میلیون و ۶۹۰ هزار تُن بود که این رقم افزایش ۲۵.۶ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد.

در این گزارش آمده است: مجموع صادرات فولادی ایران شامل محصولات فولاد میانی و محصولات فولادی تولیدی در ۶ ماه نخست سال جاری، ۵ میلیون و ۲۲۸ هزار تُن بود که با احتساب صادرات ۸۷۴ هزار تُن آهن اسفنجی، مجموع صادرات صنعت آهن و فولاد کشورمان به بیش از ۶ میلیون تُن رسید.

انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران اعلام کرد: کل صادرات محصولات فولادی تولیدی بدون احتساب صادرات محصولات میانی فولاد کشور در نیمه نخست امسال به یک میلیون ۵۳۸ هزار تُن رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزایش ۸ درصدی را نشان می‌دهد.

براساس این گزارش، واردات کل محصولات فولادی به ایران نیز در نیمه اول امسال ۶۷۰ هزار تُن بود که افزایش ۹۰.۹ درصدی را نسبت به مدت مشابه در سال قبل نشان می‌دهد.

انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران اعلام کرد: سهم صادرات مقاطع طویل فولادی، یک میلیون و ۳۰۷ هزار تُن بود و صادرات این مقاطع در نیمه اول امسال ۳.۸ درصد افزایش یافت و صادرات میلگرد نیز در این مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱.۲ درصد کاهش داشت و به یک میلیون و ۱۲۳ هزار تُن رسید.

در این گزارش افزوده شده است: صادرات مقاطع تخت فولادی نیز با افزایش ۴۰.۹ درصدی به ۲۳۱ هزار تن رسیده که عُمده آن ورق گرم بوده است و همچنین واردات مقاطع طویل فولادی در ۶ ماه اول امسال به ۴۳ هزار تُن رسید که رشد ۴.۹ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد.

صادرات آهن اسفنجی نیز در ۶ ماه اول امسال ۸۷۴ تُن بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش ۱۸۰.۱ درصدی را نشان می‌دهد.

سهم صادرات بیلت و بلوم که در زمره صادرات محصولات فولاد میانی هستند بر اساس گزارش انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در ۶ ماه نخست امسال، ۲ میلیون و ۵۹۲ هزار تُن و سهم صادرات اسلب، یک میلیون و ۹۸ هزار تُن بود و در این مدت صادرات بیلت و بلوم ۱۸.۲ درصد افزایش یافت و صادرات اسلب افزایش ۴۷.۶ درصدی را تجربه کرد.

صادرات محصولات  میانی فولاد سازان ایران  ۲۵.۶ درصد افزایش یافت

چندی پیش نیز، انجمن جهانی فولاد در آخرین گزارش خود اعلام کرد که تولید فولاد خام ایران در هشت‌ماه ابتدایی سال میلادی جاری با رُشد ۱.۱ درصدی نسبت به همین بازه در سال پیش، به ۱۹ میلیون و هفتصد هزار تُن رسید و ایران همچنان در میان ۱۰ فولادساز برتر جهان است.

گزارش "میزان تولید جهانی فولاد خام" که بر اساس اطلاعات گزارش شده ۶۳ کشور تولید کننده فولاد به این انجمن گردآوری شده است، نشان می‌دهد که با وجود کاهش تولید ۶ کشور از ۱۰ کشور اول تولید کننده فولاد، در بازه اول "ژانویه" تا آخر "اوت" سال ۲۰۲۳، نسبت به همین دوره زمانی در سال ۲۰۲۲، میزان تولید فولاد در چهار کشور هند، ایران، روسیه و چین افزایش داشته است.

ایران که جزو ۱۰ فولادساز اول جهان است در بازه زمانی اول "ژانویه" تا آخر "اوت" سال ۲۰۲۳ توانست رُشد تولیدی بیش از کشورهای ژاپن، ایالات متحده آمریکا، کره جنوبی، آلمان، ترکیه و برزیل داشته باشد.

استان اصفهان با تولید ۴۵ درصد فولاد کشور، قُطب تولید فولاد ایران است و سال‌هاست که به عنوان بزرگترین تولید کننده فولاد کشور در این عرصه مطرح است و در چند سال اخیر اولین محصول صادراتی اُستان، چُدن، آهن و فولاد بوده است و حتی محصولات تولیدی از آهن و چُدن نیز در رتبه سوم بین اقلام صادراتی استان قرار دارند.

کد خبر 67867

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 11 =