بذر محصولات استراتژیک در کشت و صنعت مغان تولید می‌شود

رئیس هیات مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان از مذاکرات با موسسه گوهی بذر برای تولید چندین بذر استراتژیک در این شرکت خبر داد و گفت: مراحل مطالعاتی تولید بذور استراتژیک بزودی در این شرکت آغاز خواهد شد.

به گزارش روز دوشنبه اگزیم‌نیوز، نایبعلی رحیمی افزود: کشت و صنعت مغان بعنوان بزرگترین بنگاه اقتصادی استان، کشت محصولات جدید و تامین بذور مورد نیاز کشور را مورد توجه قرار داده و اقداماتی در این زمینه انجام داده است.

وی اظهار داشت: در همین راستا مذاکراتی با موسسه گواهی بذر برای تولید چندین بذر از جمله بذور چغندر قند، یونجه و ذرت انجام شده است و بزودی مراحل مطالعاتی و عملیات اجرایی طرح آغاز خواهد شد.

رئیس هیات مدیره شرکت کشت و صنعت مغان بیان کرد: تولید بذور محصولات استراتژیک ضمن تامین نیاز استان و کشور از واردات بذور و خروج ارز از کشور جلوگیری می‌کند.

رحیمی ادامه داد: این طرح علاوه بر استقلال و خودکفایی در تولید بذر مورد نیاز کشور در افزایش درآمدهای شرکت، صادرات و ارز آوری بسیار موثر خواهد بود و مدیریت جدید شرکت با توجه به اهمیت این موضوع، اقدامات عملی را در این باره در دستور کار قرار داده است.

رئیس هیات مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با اشاره به ضرورت ارتباط بنگاه‌های اقتصادی استان با دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی گفت: کشت و صنعت مغان به نوبه خود تعامل با مراکز علمی و دانشگاهی را در اولویت قرار داده و مصمم هستیم از تجربیات استادان و پژوهشگران دانشگاهی در اجرای طرح‌های کشاورزی و پژوهشی استفاده کنیم.

مجتمع کشت و صنعت و دامپروری مغان که هم‌اکنون به عنوان زیر مجموعه وزارت جهاد کشاورزی محسوب می‌شود، در زمینه تولید محصولات کشاورزی، دامی و صنایع وابسته با ۲ هزار و ۷۰۰ نفر نیروی انسانی شاغل فعالیت می‌کند و به عنوان پیشانی تولید بخش کشاورزی استان در حال فعالیت و تولید است.

این مجموعه بزرگ اقتصادی به عنوان بزرگترین شرکت کشت و صنعت کشور با داشتن اراضی وسیع زراعی به مساحت بیش از ۲۰ هزار هکتار زمین زراعی، ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار باغات میوه، مجتمع بزرگ دامپروری، کارخانه‌های قند، لبنیات، فرآوری میوه و چند واحد تولید غذای دام و سایر نیازهای حوزه کشاورزی از شرکت‌های منحصر بفرد کشور محسوب می‌شود.

وسعت اولیه کشت و صنعت مغان به عنوان بنگاه عظیم اقتصادی در شمال استان اردبیل ۶۰ هزار هکتار بود ولی به علت واگذاری به کارکنان، عشایر ساکن در محدوده و نیز فروش بخشی از اراضی، هم‌اکنون تنها ۲۷ هزار هکتار در دست کشت و صنعت مغان قرار دارد که ۲۳ هزار هکتار آن قابل کشت است.

کد خبر 67105

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 13 =