صدور ۳ موافقت اصولی برای صندوق‌های بازنشستگی تکمیلی/مزایای این صندوق برای بازنشستگان چیست؟

عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به مزایان صندوق‌های تکمیلی برای بازنشستگان، گفت: اکنون سه موافقت اصولی در حوزه صندوق‌های بازنشستگی تکمیلی صادر شده است.

به گزارش اگزیم‌نیوز، «علیرضا ناصرپور» امروز (چهارشنبه) درباره ماهیت صندوق‌های بازنشستگی تکمیلی، اظهار داشت: صندوق‌های بازنشستگی تکمیلی ذیل بند ۱۹ ماده یک بازار اوراق بهادار تشکیل شده است.

وی به اهداف راه اندازی این صندوق اشاره کرد و افزود: از جمله اهداف تشکیل صندوق‌های بازنشستگی تکمیلی، می‌توان به ایجاد مزایای بازنشستگی تکمیلی برای کارکنان مجموعه‌های مختلف، ورود منابع باثبات و قابل برنامه‌ریزی به بازار سرمایه و تقویت دید بلندمدت اشاره کرد.

ناصرپور همچنین درباره انواع صندوق‌های بازنشستگی تکمیلی، گفت: این صندوق‌ها در سه نوع سهامی، سهامی شاخصی و صندوق در صندوق طبقه‌بندی شده است.

نائب رئیس سازمان بورس تاکید کرد: اکنون سه موافقت اصولی در حوزه صندوق‌های بازنشستگی تکمیلی برای برخی مجموعه‌های بزرگ صادر شده است.

وی ادامه داد: باتوجه به اقدامات انجام شده، برخی از این صندوق‌ها به مرحله تاسیس رسیده و برخی دیگر نیز در حال طی کردن فرآیند تاسیس است.

ناصرپور بیان داشت: باتوجه به مقررات، صندوق‌های بازنشستگی تکمیلی در بدو تاسیس باید دست کم ۵۰۰ نفر را در طرح بازنشستگی تکمیلی زیر نظر داشته باشند، همچنین حداقل سرمایه برای تشکیل این صندوق‌ها ۵۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

عضو هیات مدیره سازمان بورس درباره مشارکت وزارتخانه‌ها در حوزه راه‌اندازی صندوق بازنشستگی تکمیلی گفت: متقاضیان موافقت اصولی‌هایی که اکنون صادر شده است، نهادهای مالی بودند که به نوعی به یکی از وزارتخانه‌های نفت، کار و رفاه اجتماعی متصل هستند؛ بنابراین از سمت وزارتخانه‌ها نیز مشارکت‌های لازم انجام شده است.

وی در پایان افزود: باتوجه به جذابیت صندوق بازنشستگی تکمیلی، گروه‌های دیگری نیز پیگیر هستند تا موافقت اصولی این صندوق را دریافت کنند تا کارکنان آن مجموعه‌ها نیز از مزیت صندوق‌های مذکور بهره‌مند شوند.

کد خبر 66538

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 4 =