بررسی افزایش تولید و پایداری گوشت مرغ در قرارگاه امنیت غذایی

آخرین وضعیت جوجه‌ریزی استان‌ها و افزایش و پایداری گوشت مرغ با حضور وزیر جهاد کشاورزی در قرارگاه امنیت غذایی بررسی شد.

به گزارش روز شنبه اگزیم نیوز از وزارت جهاد کشاورزی، در قرارگاه امنیت غذایی که با حضور وزیر و اعضای قرارگاه، روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها و تشکل‌های مرتبط بخش کشاورزی برگزار شد، آخرین وضعیت جوجه‌ریزی استان‌ها و تنظیم بازار مرغ مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست وبیناری که با حضور روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، معاونان تولیدات دامی و توسعه بازرگانی استان‌ها، مدیرکل پشتیبانی امور دام و مدیرکل دامپزشکی استان‌ها برگزار شد، ضمن بررسی آخرین وضعیت جوجه‌ریزی استان‌ها، هماهنگی‌های لازم برای تنظیم بازار، افزایش تولید و پایداری گوشت مرغ انجام شد.

کد خبر 65483

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 6 =