به گزارش روز دوشنبه اگزیمنیوز از سنا، مجید عشقی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، در مورد عرضه اموال مازاد در طرح مولدسازی در بازار سرمایه، افزود: هیات مولدسازی تشکیل شده که سازمان بورس هم یکی از اعضای آن است. قرار است تا از سازوکارهای بازار سرمایه استفاده کرده و کالاهای خود را طبق مقررات بورس عرضه کنند.
وی ادامه داد: این فرآیند دو مرحله دارد. نخست آن که سازمانها با هماهنگی با سازمان خصوصیسازی و هیات مولدسازی، اموال مازاد خود را عرضه میکنند؛ اما اگر سازمانی این کار را نکند، سازمان خصوصیسازی و هیات مولدسازی با توجه به اختیاراتی که دارد، عرضه را انجام میدهد و اشخاص حقیقی و حقوقی میتوانند سهام آن را خریداری کنند.
طرح مولدسازی داراییهای دولت چیست؟
براساس این گزارش، آییننامه اجرایی مولدسازی داراییهای دولت هیأت عالی مولدســازی داراییهای دولت در جلســه ۲۱ دیماه سال جاری به پیشنهاد مشــترک وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه کشور و به استناد جزء ۶ بند ۲ مصوبه شصت و هفتمین شورای عالی هماهنگی اقتصادی، تصویب شد. طبق آییننامه مذکور وزارت امور اقتصادی و دارایی از طریق سازمان خصوصیسازی مسئولیت اجرای مصوبات هیات را برعهده دارد. شناسایی داراییهای مازاد دستگاههای مشمول، پیشنهاد فهرست داراییهای مازاد به هیات، پیشنهاد روش مولدسازی داراییهای مازاد با اخذ نظرات از دستگاههای مشمول، تهیه فهرست و نحوه تعیین تکلیف طرحهای عمرانی نیمهتمام به صورت مشترک با سازمان برنامه و بودجه کشور با اخذ نظرات از دستگاههای مشمول و... از جمله وظایف مجری این آییننامه است.
بر این اساس اعلام شده است که تلاش میشود اموال مازاد در بستر بازار سرمایه عرضه شوند.
نظر شما