به گزارش اگزیمنیوز، «سید احسان خاندوزی» امروز (دوشنبه) در نشست هم اندیشی نقش مالیات در مسوولیت های اجتماعی اظهار داشت: دولت ها برای اهداف عام المنفعه از دو دسته ابزارهای حمایتی مستقیم از طریق پرداخت یارانه ها و بودجه در اختیار نهادهای حمایتی و ساخت ساز و از ابزار حمایت غیرمستقیم استفاده می کنند.
وی افزود: در ماده ۱۷۲ قانون مالیاتهای مستقیم، حمایت های دولت از طریق مشوق های مالیاتی به فعالان اقتصادی به نهادها انجام شده است و در دولت جدید حدود ۲۵ نهاد (معادل هشت سال گذشته) به مشوق های مالیاتی اضافه شدند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: فعالان اقتصادی از طریق کمک مستقیم به این نهادها مالیات را پرداخت می کنند، بهطوری که در سال گذشته یکهزار و ۶۰۰ شرکت و یکهزار مودی مالیات را به موسسات خیریه پرداخت کرده اند.
وی بیان داشت: پارسال همچنین سازمان امور مالیاتی حدود پنج هزار میلیارد تومان سهم مالیات و یکهزار میلیارد تومان مالیات که می توانست وصول کند را از طریق موسسه های خیریه به جامعه تزریق کرده است.
این عضو کابینه دولت سیزدهم با بیان اینکه دولت در سختی بودجه ای از مشوق های مالیاتی برای فعالان اقتصادی در حمایت از موسسه های خیریه استفاده می کند، گفت: گستردگی موسسه ها تصادفی نیست، اعتقاد دولت سیزدهم این است که از ظرفیت موجود و ارتباط بین فعالان اقتصادی و موسسه های خیریه بهره مند شود و اکنون حرکت جدی به سمت مشوق های اقتصادی است.
خاندوزی با تقدیر از سرعت عمل سازمان مالیات گفت: باید از این ظرفیت بیشتر استفاده کنیم.
وی با تاکید بر اینکه دولت از تولیدکنندگان حمایت می کند، یادآوری کرد: دولت سیزدهم کاهش نرخ مالیاتی را اعمال کرد و نرخ را از ۲۵ به ۱۸ درصد رساند تا چرخه اقتصاد رونق یابد، در حوزه فعالان اقتصادی و در حمایت از موسسه های غیر انتفاعی هم چنین نگاهی دارد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطر نشانکرد: در دوران دولت سیزدهم درصدد افزایش حمایت ها هستینم تا فعالان اقتصادی کمکحال انجمن های خیریه باشند.
۲۳ مجوز مشوق مالیاتی برای موسسههای خیریه صادر شد
«داود منظور» رییس سازمان امور مالیاتی کشور هم در این نشست گفت: تاکنون۲۳ مجوز مشوق مالیاتی برای موسسههای خیریه صادر شده است، خیران در این عرصه پیشگام هستند و عملکردهای ممتازی داشتهاند.
وی اظهار داشت: از ظرفیتی که قانون مالیات در ماده ۱۷۲ قانون مالیات های مستقیم ایجاد کرده است، برای مسوولیت اجتماعی استفاده می کنیم.
رییس سازمان امور مالیاتی کشور افزود: نظام مالیاتی افتخار دارد که به ظرفیت های خیّران و مودیان که علاقهمند به مشارکت در توسعه مراکز دانشگاهی و علمی هستند، با پذیرفتن هزینه های مالیاتی پشتیبانی کند.
وی با بیان اینکه استفاده از ماده ۱۷۲ قانون مالیات های مستقیم در دوره «سید احسان خاندوزی» وزیر اقتصاد مورد تاکید قرار گرفته است، گفت: این ماده را بیش از گذشته پیگیری می کنیم.
منظور عنوان کرد: ۲۳ مجوز مشوق مالیاتی برای موسسه های خیریه صادر شده است، خیران در این عرصه پیشگام هستند و عملکردهای ممتازی داشته اند.
نظر شما