به گزارش اگزیمنیوز، بلومبرگ به نقل از منابع آگاه نوشت: شرکتهای فاکسکان و ویسترون، بیش از یک میلیارد دلار آیفون اپل را در ۹ ماه سال مالی منتهی به مارس سال ۲۰۲۳ صادر کردند و شرکت پگاترون که یک تولیدکننده قراردادی دیگر اپل است، حدود ۵۰۰ میلیون دلار از این گوشی را تا پایان ژانویه صادر خواهد کرد.
آمار صادرات رو به رشد سریع اپل از هند نشان می دهد این شرکت آمریکایی، چطور فعالیت در خارج از چین را گسترش داده است. مشکلات کارخانه فاکسکان در شهر ژنگژو، آسیب پذیریهای زنجیره تامین این شرکت را عیان کرد و این شرکت مجبور شد برآورد تولیدش را کاهش دهد. این مشکل با ضعیف شدن تقاضا برای محصولات الکترونیکی که به دلیل کاهش قدرت خرید مصرف کنندگان روی داد، مضاعف شد.
اپل که ارزشمندترین شرکت جهان است، مونتاژ جدیدترین مدلهای آیفون را سال گذشته در هند آغاز کرد. این شرکت پیش از این، عمده تولید مدلهای جدید را به کارخانههای بزرگ چینی اختصاص میداد که توسط شرکتهای تایوانی شامل فاکسکان اداره می شدند.
اگرچه تولید آیفون در هند، تنها بخشی از تولید این گوشی محسوب میشود اما افزایش صادرات آن، موفقیت بزرگی برای برنامه نارندرا مودی، نخست وزیر هند است که در تلاش است این کشور را جایگزین چین به عنوان کارخانه دنیا معرفی کند.
سیاستهای کووید صفر چین و اعتراضات خشونت آمیز کارگران کارخانه ژنگژو که به آیفون سیتی معروف است، خطرات وابستگی به یک کشور را برای شرکتهای فناوری بارز کرد. پکن از آن زمان از رویکرد سخت گیرانه خود دست کشیده است اما اپل و سایر غولهای فناوری، در حال بررسی پایگاههای تولید جایگزین دیگری هستند.
بر اساس گزارش بلومبرگ، نیروی کار فراوان، حمایت مودی و بازار محلی رو به شکوفایی، هند را گزینه مناسبی به عنوان یک پایگاه تولید محصولات الکترونیکی میسازد. فاکسکان، پنج سال پیش ساخت کارخانه در این کشور را با پیش بینی نیاز به گسترش جغرافیایی فعالیت خود، آغاز کرد.
نظر شما