به گزارش روز سه شنبه اگزیمنیوز، محمد قربانی سرپرست معاونت برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهادکشاورزی درمورد جزئیات بسته حمایتی دام و طیور برای پایان سریال جوجهکُشی اظهار داشت: طرح مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها هماکنون در حال انجام است و در مرحله سوم یعنی حمایت از تولید قرار داریم.
وی با اشاره به اقدامات حمایتی که در این چارچوب انجام شده، افزود: ما با همکاری بانک کشاورزی، انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه، واردکنندگان، انجمن خوراک دام و طیور و تولیدکنندگان بخش طیور و آبزیپروری و دام سبک و سنگین در حال مدیریت موضوع هستیم و با کمک همه مسئولان این مرحله از اجرای طرح را نیز با موفقیت پیش خواهیم برد.
سرپرست معاونت برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهادکشاورزی از دو مجموعه اقدام حمایتی از بخش تولید خبر داد و گفت: ما در راستای تأمین نقدینگی واحدهای تولیدی، یک بسته و خط اعتباری ۲۰ هزار میلیارد تومانی را در نظر گرفتیم و به زیربخشهای مختلف تخصیص دادیم.
وی ادامه داد: در حوزه دام روستایی و عشایر نیز از طریق دامدار کارت تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان پرداختی داریم. در ارتباط با بخش طیور تخمگذار و طیور گوشتی هم با یک طبقهبندی و با هدف حمایت از واحدهای مختلف با نرخهای ۱۰، ۱۲ و ۱۵ درصد حمایت خواهیم کرد.
قربانی درمورد بسته حمایتی دوم نیز اینطور گفت: با توجه به پیشبینی پسزدگی محصولات گوشتی، شرکت پشتیبانی امور دام وارد مدیریت مازاد احتمالی میشود و مازاد مرغ تولیدی را که وارد بازار مرغ میشود خریداری و ذخیره میکند.
وی با اشاره به صفر شدن عوارض صادراتی برای مرغ، تخممرغ نطفهدار، جوجه یکروزه و شیرخشک گفت: ما نگرانی تولیدکنندگان مرغ گوشتی را از بابت پایین بودن قیمتها درک میکنیم و بهمنظور ایجاد اعتماد لازم در آنها، تولید قراردادی مرغ را در دستور کار قرار دادیم تا تولید با اطمینان ادامه پیدا کند.
این مقام مسئول یادآور شد: ما با همکاری واردکنندگان کنار خرید نقدی، بخشی از نهادهها را نیز بهصورت مدتدار تأمین خواهیم کرد و یک خط اعتباری ۲ هزار میلیاردی را هم به انجمن تولیدکنندگان خوراک دام و طیور اختصاص دادیم که بر اساس آن موظفند ۲ هزار واحد مرغداری را مدیریت کنند.
قربانی با اشاره به ورود بسیج دامپزشکی، شرکت پشتیبانی امور دام، بسیج سازندگی و بسیج وزارت جهاد کشاورزی به جمعآوری مازاد جوجههای یکروزه گفت: درصورتی که مازاد جوجه یکروزه در استانی وجود داشته باشد این مجموعهها خریداری میکنند و به روستاییان تحویل میدهند.
نظر شما