به گزارش روز چهارشنبه اگزیمنیوز از سازمان حفظ نباتات کشور، در همین راستا با هدف ارتقا شاخصهای سلامت، پیشگیری و کاهش مخاطرات و آلودگیهای تهدید کننده سلامت در زنجیره محصولات کشاورزی با منشاء گیاهی، دستورالعمل نظارت بر تولید و ارتقای سلامت محصولات گیاهی توسط سازمان حفظ نباتات کشور تدوین شد.
برهمین اساس و با استناد به ابلاغیه وزیر جهادکشاورزی همه دستورالعملهای قبلی لغو و بلااثر تلقی شده و کلیه واحدهای وزارت جهادکشاورزی مکلف به همکاری و هماهنگی با سازمان حفظ نباتات کشور به عنوان متولی سلامت غذا در وزارت جهاد کشاورزی شدهاند.
نظر شما