صادرات ۲.۸۵ میلیون دلاری دانش‌بنیان‌های پارک سلامت پردیس به کشورهای منطقه

رییس پارک فناوری سلامت پردیس از صادرات ۲.۸۵ میلیون دلاری شرکت‌های دانش بنیان فعال مستقر در این پارک در سال گذشته به کشورهای منطقه خبر داد و گفت: این شرکت ها همچنین در این مدت ۲ هزار و ۷۶۰ میلیارد تومان فروش داخلی محصولات فناورانه داشتند.

به گزارش اگزیم نیوز، اکبر قنبرپور روز پنجشنبه در گفت وگویی افزود: حوزه سلامت یکی از حوزه هایی که در چند سال گذشته درپارک فناوری پردیس بسیار رشد کرده است، این رشد درحوزه فناوری زیستی، ‌دارو، تجهیزات پزشکی و تجهیزات بیمارستانی بوده است.

وی ادامه داد: به دلیل رشد این حوزه ها در پارک فناوری پردیس به این نتیجه رسیدیم که یک پارک تخصصی در دل پارک فناوری پردیس ایجاد کنیم، بنابراین سال ۹۲ مجوز اصولی راه اندازی پارک فناوری سلامت اخذ و سال ۹۹ مجوز قطعی آن از سوی وزارت بهداشت صادر شد.

رییس پارک فناوری سلامت پردیس خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۴۳ شرکت تولید کننده تجهیزات پزشکی، ‌۲۱ شرکت حوزه دارویی و زیستی در مجموعه پارک فناوری  سلامت پردیس فعال هستند و به عبارتی بزرگ ترین مجموعه فناوری در ناحیه نوآوری پردیس حوزه سلامت است.

قنبرپور با یادآوری این که تلاش ما در پارک فناوری سلامت پردیس ایجاد و توسعه شرکت ها در حوزه سلامت است، تصریح کرد: طرح های مختلفی برای توسعه این پارک در نظر گرفته شده است که  در چهار سال آینده محقق شود.

وی افزود: یکی از نیازهای اصلی شرکت های دانش بنیان در حوزه سلامت فضای کار مناسب و بهداشتی است، فضای کار این شرکت ها باید در اتاق های بسیار تمیز باشد و ایجاد این فضاها چندین برابر فضای اداری هزینه بر است.

این مسوول در حوزه فناوری سلامت پارک پردیس با بیان اینکه در تلاش هستیم با کمک بخش خصوصی اتاق تمیز اشتراکی در داخل  این پارک فناوری دایر کنیم، گفت:‌ این اولین قدم ما است تا شرکت ها بتوانند در پارک فناوری سلامت پردیس با هزینه کم مستقر شوند و روی ایده خود کار و محصول تولید و وارد بازار کنند.

قنبرپور اظهارداشت: کمک به سرمایه گذاری شرکت ها به سمت سلامت و جذب سرمایه توسط شرکت هایی که داخل اتاق تمیز فعالیت می کنند و همچنین فراهم کردن فضایی برای برگزاری رویدادهای حوزه سلامت در پارک ازجمله برنامه هایی است که در دستور کار قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر در حوزه استریلزاسیون، سویه های صنعتی و آزمایشگاه مرجع ایده هایی وجود دارد که در دست بررسی است و تلاش می کنیم به تدریج در داخل پارک اضافه کنیم.

رییس پارک فناوری سلامت پردیس با یادآوری اینکه در حال مذاکره با سرمایه گذار برای ساخت آزمایشگاه مرجع هستیم، گفت: ساخت این آزمایشگاه ها به طور معمول ۲ سال زمان نیاز دارد اما از روزی که آماده شود و خدمات ارایه دهد هر شرکتی که حتی خارج از پارک پردیس نیز باشد، می تواند بعد از طی کردن عضویت در پارک سلامت پردیس از فضای ایجاد شده استفاده کند. این شرایط برای شرکت های نوپا و استارتاپی فراهم شده است.

قنبرپور همچنین درخصوص صادرات شرکت های فعال در حوزه سلامت پارک فناوری پردیس اظهار داشت: فروش محصولات شرکت های فعال داخل پارک فناوری سلامت در سال ۹۹، ۲ هزار و  ۷۶۰ میلیارد تومان و ‌صادرات آنها هم ۲.۸۵ میلیون دلار بود یعنی حدود ۳۵ درصد صادرات کل ناحیه نوآوری پردیس برای حوزه سلامت بوده است.

وی با بیان این که نزدیک به ۲ هزار و ۵۰ نفر در این شرکت ها مشغول به فعالیت هستند، افزود:‌ بیشتر صادرات شرکت ها در سال گذشته در زمینه تجهیزات پزشکی بوده است و بیشتر کشورهای مقصد صادراتی نیز کشورهای منطقه و همسایه بودند.

رییس پارک فناوری سلامت پردیس یادآور شد:‌ شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت این پارک در طول دوران کرونا به ویژه در ابتدای شیوع این ویروس بسیارفعال و تاثیرگذار در رفع نیازهای کشور در این همه گیری بودند.

کد خبر 50612

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 0 =