به گزارش روز شنبه اگزیم نیوز، آیت الله سید ابراهیم رییسی، جمعه شب در نشست شورای اداری استان یزد افزود: اکنون برنامه دولت این است که نقدینگی را مدیریت و تورم را کنترل کند و آن را کاهش دهد.
رییس قوه مجریه اظهار داشت: سیاست دولت، خنثی سازی و رفع تحریم هاست که هر دو هدف به موازات هم در دستور کار دولت است و دنبال می شود.
رییسی تاکید کرد که مدیران نسبت به دغدغه های مردم حساس باشند و من نیز وضعیت معیشت مردم را هر روز نه یکبار بلکه چند بار دنبال می کنم چون همه ما نسبت به این موضوع وظیفه داریم.
رییس قوه مجریه خاطرنشان کرد: به رغم همه تحریم ها و تهدیدها، به آینده روشن کشور امیدوار هستیم و آینده ای درخشانی دارد و هرچه از زمان مدیریت این دولت می گذرد با اطلاعات بدست آمده از بخش های مختلف کشور، امیدوارتر به آینده کشور هستیم.
رییسی ادامه داد: یقین دارم این تهدیدها، تحریم ها و تنگناها ما را خسته و متوقف نمی کند بلکه ما را در پیشرفت کشور مصمم تر می کند کما اینکه منابع ارزی و ریالی ما نسبت به قبل بهتر شده و هرچه پیش می رود، گشایش های بیشتری انجام، فروش نفت بهتر و پروژه ها تکمیل تر می شود و در مجموع منتظر اتفاقات خوب هستیم.
رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره وجود به یک هزار دانش آموز شهید در استان یزد، افزود: این تعداد دانش آموز شهید بسیار نکته قابل توجهی است و آمار آن باورکردنی نیست ضمن اینکه این امر نشان از ولایت مداری و اراده پولادین نوجوانان و جوانان این خطه دارد.
رئیس جمهور در ادامه به نشست شورای اداری استان یزد اشاره کرد و ادامه داد: این شکل از جلسه را در ادوار گذشته نداشته ایم که وزرا برنامه های خود را مطرح کنند چون اغلب مدیران مشکلات خود را مطرح می کردند، اما امروز به شکل دیگری اجرا شد تا مدیران حس جدیت برای اجرا پیدا کنند.
وی خاطرنشان کرد: انتظار این است که تمام مدیران با گزارشهایی که از سفر داده شد، کار اجرا را آغاز کنند البته مشکلات بسیار است اما باید به سراغ اولویت ها برویم یکی از اولویت ها پروژه های نیمه تمام است و امیدواریم اعتبارات به نحوی باشد که تمام پروژه های نیمه تمام تکمیل شود، ما به اندازه ۱۰ سال پروژه نیمه تمام در کشور داریم.
لزوم رفع مشکلات صنایع راکد
رئیسی خطاب به مدیران استان یزد ادامه داد: تاکید می شود ظرفیت های نیمه فعال یا راکد در حوزه صنعت که آمار راکدها ۲۰۰ مورد و آمار غیرفعال ها ۴۰۰ مورد بود را اولویت قرار دهید و به هر دلیلی فعالیت آن سلب شده، باید فعال شود و فعال شدن آن به رفع مشکلات تولیدی در استان می انجامد.
رییس جمهوری پیشنهاد کرد استاندار با همکاری وزارتخانه های مرتبط یک کارگروه ویژه برای خروج واحدهای غیرفعال از رکود تشکیل دهد.
رییس جمهوری افزود: تشکیل صندوق پیشرفت و عدالت در هر استان می تواند به اشتغال، تکمیل پروژه های نیمه تمام و اشتغال کمک کند و دولت نیز تنخواه می دهد که بخشی از اعتبار آن از مازاد درآمد مالیاتی، عوارض معادن و غیره تامین می شود و این صندوق پشتوانه استان خواهد بود.
پیشنهاد تشکیل سازمان مهاجران در کشور
رییسی اظهار داشت: مسئله مهاجران نیز که در یزد آمار بالایی دارند، مسئله ساز شده و آمارها نیز قابل توجه است، در این زمینه سازمان مهاجران باید تشکیل شود زیرا مسئله مهاجرت به یک مسئله ملی تبدیل شده و می طلبد که یک سازمان و ساز و کاری وجود داشته باشد که همه مسائل مهاجران را بررسی کند و با همسو با سیاست های کشور پیش ببرد.
رییسی ادامه داد: مهاجران، میهمانان جمهوری اسلامی هستند و باید جایگاه ویژه ای برای آنها تعریف شود که مسائل و مشکلات آنها با قوت دنبال گردد.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه اقتصاد گردشگری استان یزد بسیار حائز اهمیت است، افزود: در بسیاری از شهرهای استان ظرفیت بسیار بالایی وجود دارد ولی باید به گردشگر داخلی و خارجی معرفی و زمینه لازم ایجاد تا مسیر گردشگری فعال شود و برای تحقق آن باید در این حوزه سرمایه گذاری کنیم.
رییسی افزود: خیران و بخش خصوصی در یزد بسیار فعال هستند و در حوزه های مختلف از کلان تا جز اقدامات بزرگی انجام داده اند و مشارکت بسیار خوبی دارند و به مسئولان نیز می گویم که زمینه این همکاری را ارج بنهند و به آنها میدان بدهند و حمایت کنند.
رئیسی تاکید کرد: یک هزار هکتار بافت تاریخی یزد حتماً باید احیا شود که این مهم با پرداخت تسهیلات مناسب امکان پذیر است .
رئیس جمهور در مورد فعالیت شوراها نیز بیان کرد: فعال شدن شوراهای شهر، روستا و شهرستان مورد تاکید ماست ، هرجا شورای شهر مسائل شهری را دنبال کردند گره ها و مشکلات در این بخش رفع و هر جا ورود نکردند مشکلات زیادی را بوجود اوردند.
وی همچنین بر لزوم بازنگری در طرح های هادی روستایی تاکید کرد و گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به عنوان مجری در این زمینه نقش دارد و این بازنگری را انجام می دهد.
رییسی با اشاره به گزارشهایی که از مراکز مختلف در مورد مسائل استان دریافت کرده است، گفت: مسائل فرهنگی در یزد بسیار حائز اهمیت است و همین سه واژه قنات، قنوت و قناعت، ریشه در اعتقادات و باورهای مردم دارد و باید از آن پاسداری شود و این تربیت مردمانی است که در این خطه صدها سال در پرتو نورانیت معارف دینی زندگی کردند.
رییس جمهوری تصریح کرد: بنابراین هر توسعه یافتگی در استان باید با توجه و با محور این فرهنگ اصیل باشد و این فرهنگ اصیل نباید دچار آسیب شود و حفظ آن با حرف امکان پذیر نیست و باید برای آن سرمایه گذاری شود و باید آثار و میراث گرانقدری که وجود دارد باید زنده بماند تا به تمام عالم معرفی شود.
رییسی اظهار داشت: لازم است با پیگیری مصوبات سفر و همت شما مدیران کارها دنبال شود و مردم احساس کنند که نسبت به رفع مشکلات آنها جدیت قابل توجهی وجود دارد و این با عمل اتفاق می افتد و با شعار محقق نمی شود.
تاکید رییس جمهور بر توسعه متوازن استان یزد
رییس جمهور بر توسعه متوازن در استان یزد تاکید کرد و گفت: در بخشی از استان، سرمایه گذاری شده و در بخش دیگری کاری انجام نشده که این توسعه نامتوازن است.
افزود: حتی در برخی شهرستانهای استان هم همین اتفاق افتاده است که این توسعه نامتوازن است که باید تمام شود و توسعه در پرتو عدالت حاکم شود.
وی اظهار داشت: نظام ما مبتنی بر عدالت است و عدالت محوری کار ما در دولت است و توزیع امکانات هم با عدالت صورت می گیرد.
رییس جمهوری در ادامه به سیره فاطمه اطهر (س) اشاره کرد و یادآور شد: در سیره فاطمی آنچه از همه بیشتر، محور است صبر و استقامت و ایستادگی فاطمه زهرا است .
وی با بیان اینکه ماموریت فاطمه اطهر، حفظ رسالت و حفظ ولایت است گفت: شریعت، مدیون فاطمه است و آنچه از دین است مدیون تحمل و بردباری ایشان می باشد.
رییسی از فاطمه اطهر بعنوان اولین شهیده مسیر حفظ دین و کنار زدن نقاب از چهره نفاق یاد کرد و افزود: ما مسوولان و مدیران باید از صدیقه طاهره، ایستادگی و مقاومت برای انجام ماموریت خطیر نشر معارف دین و حریم دین و رسالت و ولایت را یاد بگیریم.
وی اضافه کرد: باید ظرفیتی پیدا کنیم که این ظرفیت در سایه عبودیت و بندگی خدا به دست آید.
رییسی، الگو بودن مردان بزرگی از استان یزد مثل آیت الله حاج سید کاظم یزدی و مرحوم آیت الله حائری موسس حوزه علمیه قم را یاد آور شد و گفت: ایت الله حائری، آدم با ظرفیتی بود، شهید سلیمانی ادم با ظرفیتی بود که علاوه بر خودسازی، جامعه سازی کردند، اینها موثر بودند نه متاثر.
رییس جمهور با بیان اینکه شهدای ما و سرداران ما تاریخ ساز و زمانه ساز شدند تاکید کرد: باید تلاش کنیم اگر موانعی است آن را از سر راه برداریم، اگر راه هموار باشد که راندن در مسیر هموار کار سختی نیست ، راندن در مسیر ناهموار سخت است برای کسی که می خواهد در این مسیر حرکت کند.
وی ادامه داد: مهم این استان که انسان مسیر خود را با جدیت و توکل بخدا و اعتماد به داشته های خود و اطراف خود طی کند.
نظر شما