آموزش دانش تولید رمز ارز، راهی برای تبدیل تهدید به فرصت

ضعف آموزشی و ناآگاهی کاربران ایرانی در زمینه رمز ارزها، سبب زیان مالی، افزایش کلاهبرداری و خروج ارز از ایران شده است که این موارد با آموزش صحیح دانش رمز ارزها، تا حد زیادی مهار شده و از گسترش دامنه این مشکلات جلوگیری خواهد شد.

به گزارش اگزیم نیوز، بیش از یک دهه است که جهان با گونه جدیدی از ارز  به نام «ارزهای دیجیتال» آشنا شده است که اغلب نه تنها از طریق دولت‌ها منتشر نمی‌شوند بلکه پشتوانه آن‌ها نیز با پشتوانه‌های متعارف ارزهای دولتی متفاوت است.

این در حالی است که در چند سال گذشته تب استفاده از ارزهای دیجیتال بالا گرفته است و بسیاری از شهروندان تلاش می‌کنند با هزینه‌های گزاف، به جای خرید ارزهای مبادله‌ای بین‌المللی یا طلا، پس‌انداز خود را به ارزهای دیجیتال تبدیل کنند.  از همین رو ارزش پول‌های دیجیتال مهم و شاخص در بازارهای بین‌المللی، به صورت پیوسته در حال رشد است.

اولین ارز دیجیتالی

یک کارشناس سرمایه‌گذاری و ارزهای دیجیتال در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: ارز دیجیتال یا پول الکترونیک مفهومی است که در ۲ دهه اخیر ایجاد شده و توسعه یافته است و تقریبا در ذهن همه ما با نام «بیت کوین» عجین شده است که در واقع اولین ارز دیجیتالی است که در سال ۲۰۰۸ توسط هویتی ناشناس با نام «ساتوشی ناکاموتو» در قالب یک مقاله، به عنوان نوعی پول به دنیا معرفی شد.

«پویا بهمنی» افزود: بیت کوین دقیقا مانند پول‌های رایج، وسیله‌ای برای انتقال ارزش است که به مالک آن قدرت خرید کالا، سرمایه­‌گذاری و همچنین امکان انتقال ارزش به فرد یا افراد دیگر را می‌دهد و در واقع هدف به وجود آورندگان بیت کوین، انتقال و ذخیره امن پول است و به همین دلیل در این شبکه، کنترل واقعی پول در دست خود فرد است و هیچ گونه وابستگی به بانک ها و سایر نهادهای مالی وجود ندارد.

رمز ارزها بهترین جایگزین بورس

پس از افت شاخص بورس و ضرر و زیان سنگین سهام‌داران، رمز ارزها به‌ویژه بیت کوین به عنوان محلی برای سرمایه‌گذاری، جایگزین بازار سرمایه شد و سرمایه‌گذاران بدون توجه به ریزش شاخص بورس و با اکتفا به رشدهای غافلگیرکننده رمز ارزها، سرمایه‌های خود را وارد این بازار کردند و این بازار به عنوان نخستین گزینه سرمایه‌گذاری در جهان، در کسب بازدهی از دیگر بازارها سبقت گرفت.

مدیرعامل و بنیانگذار پلتفرم او. ام. پی. فینکس در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: این مساله در بسیاری از کشورها، از جمله کشور ما دیده می شود که متاسفانه بسیاری از افراد به علت نداشتن آگاهی کافی و نبود دانش رمز ارزها با ضرر مالی مواجه شدند و یا هدف سوءاستفاده و کلاهبرداری قرار گرفتند.

سامان بیرقی افزود: برای جلوگیری از خروج ارز از ایران و پیشگیری از ضرر مالی هموطنان و کاربران ایرانی، پلتفرم بازار معاملات رمز ارزها با قابلیت ترید آزمایشی دمو را راه‌اندازی کرد که کاربران ایرانی ابتدا از طریق آموزش های مجازی تعبیه شده در سایت او ام پی فینکس با دانش رمز ارزها آشنا شده و در بازار آزمایشی دمو با سرمایه مجازی خرید و فروش انجام دهند و هر زمان که تجربه لازم را به دست آوردند، با سرمایه حقیقی وارد بازار اصلی معاملات رمز ارزها شده و به رشد بازار ایران نیز کمک کنند.

مزیت‌های استفاده از ارزهای مجازی در زمان تحریم

این فعال حوزه رمز ارزها گفت: کشورمان که از یکسو دچار تحریم است و از سوی دیگر دارای حجم گسترده واردات و صادرات است، می‌تواند بخشی از کمبود ارز خود را از این طریق جبران کرده و تا حدی تحریم‌ها را دور بزند.

بیرقی افزود: در بسیاری از کشورهای اروپایی، آسیایی، آفریقایی و حتی آمریکایی برخی ارزهای مجازی به رسمیت شناخته شده‌اند که می‌توان به جای مبادله مستقیم از طریق بانک‌ها با استفاده از این نوع ارزهای دیجیتال، اقدام به پرداخت پول و تأمین کالا کرد.

۲ شیوه تهیه ارزهای مجازی‌

مدیرعامل و بنیانگذار پلتفرم او. ام. پی. فینکس گفت: برای اینکه ایران بتواند از رمز ارزها برای دور زدن تحریم ها و مبادلات بین المللی استفاده کند باید این ارزها را داشته باشد که برای دسترسی به آنها یا باید این ارزها را از خارج از کشور خریداری کرده و یا اینکه به تولید آنها در داخل (ماینینگ) اقدام کند.

وی افزود: خرید ارزهای دیجیتال از طریق فروشندگان خارجی، محدودیت‌هایی دارد و باعث خروج پول و ارز فیزیکی از کشور می‌شود، اما استخراج این نوع ارزها در داخل نه تنها از خروج پول از کشور جلوگیری می کند بلکه باعث ارزآوری در شرایط سخت تحریم نیز می‌شود که در این راستا پلتفرم آزمایشی دمو و بازار اصلی پلتفرم او ام پی فینکس پس از یک سال تحقیق و بررسی راه اندازی شد.

بیرقی ادامه داد: اعتقاد بنده بر این است که اگر می خواهیم این رمز ارزها را برای حفظ منافع ملی به کار گرفته و ورود ارز به ایران به راحتی انجام شود قابلیت این بازار را مردم می سازند چون رمز ارزها محدودیت پذیر نیست ولی ما باید بستر آن را آماده کنیم.

وی گفت: روح این کار آموزش دیدن و آموزش دادن است و ضروری است که این دانش و آگاهی به درستی وارد کشور شود و اگر این دانش به درستی دریافت و منتقل نشود، این حوزه مستعد برای کلاهبرداری خواهد شد.

برگزاری وبینارهای آموزشی رمز ارزها

مدیرعامل پلتفرم او. ام. پی. فینکس گفت: سال ۱۴۰۰، سال هوشمندی در سرمایه‌گذاری است که با افزایش دانش و سطح آگاهی در زمینه‌های مهم و تاثیرگذار بازارهای مالی، می‌توان حتی به صورت روزانه به سودهای کلانی دست پیدا کرد که در این راستا وبینارهای آموزشی رایگان به صورت ماهانه برگزار می کنیم.

بیرقی افزود: در این خصوص "وبینار ۱۴۰۰ پولساز با ارزهای دیجیتال"، با هدف آموزش دانش رمز ارزها با حضور اساتید بنام ایرانی و خارجی در زمینه‌های بلاک‌چین، بازارهای مالی جهان، هوش مصنوعی و سرمایه‌گذاری‌های هوشمند، فرصتی استثنایی برای مخاطبان و علاقه‌مندان به حوزه رمز ارزها است که می‌توانند اطلاعات جامع و تکنیک‌های کاربردی برای حضور موثر و هوشمند در زمینه ارزهای دیجیتال و بازارهای معاملاتی را کسب کنند.

وی ادامه داد: هدف ما آن است که دانش مردم را تا حدی بالا ببریم که خود آنان به این آگاهی دست یابند که کدام یک از این رمز ارزها درست و کدام قابلیت سرمایه گذاری دارد، چرا که تمام این رمز ارزها، همیشه قابلیت سرمایه گذاری ندارند و فضای آن فضایی نیست که هرکسی بتواند وارد آن شود.

کارآفرینی و ایجاد کیف پول سخت‌افزاری 

یکی دیگر از ‌بنیانگذاران این پلتفرم گفت: با راه اندازی این پلتفرم ایرانی ما توانستیم کارآفرینی و ایجاد اشتغال داشته باشیم به طوری که در حال حاضر این تیم شامل یک مجموعه ای ۸۰ نفره است که ۴۰ نفر به صورت مستقیم و ۴۰ نفر به صورت دورکاری با آن کار می‌کنند که تیم کدنویسی و تحقیقی ما نیز شامل ۴۰ نفر می شود.

مسعود جلالیان گفت: در بحث امنیت مالی کاربران، ولت سرد سخت افزاری تعبیه شده است یعنی هر فرد ایرانی می تواند یک ولت شبیه کمپانی لجر داشته باشد که با کمپانی لجر مذاکرات اولیه را انجام داده ایم و قرار است در ایران پیاده سازی کنیم که اگر این اتفاق بیفتد تولید لجر ایرانی را نیز خواهیم داشت.

وی افزود: کیف پول سخت‌افزاری بهترین تعادل بین امنیت بسیار بالا و سهولت استفاده است. اینها وسایلی هستند که از ریشه برای کیف پول دیجیتال طراحی شده‌اند. هیچ نرم‌افزاری نمی‌تواند روی آن‌ها نصب شود و آن‌ها را در برابر آسیب‌پذیری کامپیوتر و سارقان برخط بسیار ایمن سازد. چون آن‌ها می‌توانند به نسخه پشتیبان اجازه دهند، تا اگر دستگاه را از دست بدهید، ب‌توانید پولتان را بازیابی کنید.

این کارشناس حوزه ارز دیجیتال گفت: کیف پول‌های دیجیتالی از کلیدی‌ترین ابزارها در معاملات و سرمایه گذاری‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال هستند که امروزه رو به فراگیر شدن هستند. کیف پول دیجیتال در واقع یک کیف پول نرم‌افزاری است که کلیدهای عمومی و خصوصی مرتبط با بلاک چین را در خود نگه می‌دارد. از این کلیدها برای ارسال و دریافت داده‌های دیجیتالی در بلاک چین و ردیابی مانده‌حساب ارزهای دیجیتالی استفاده می‌شود. اگر فردی بخواهد بیت کوین یا هر ارز دیجیتالی دیگری را استفاده کند حتما به یک کیف پول دیجیتالی نیاز خواهد داشت.

جلالیان افزود: برای امنیت مالی کاربران نیز به گونه ای برنامه‌ریزی شده که کل دارایی آنان روی کیف پول‌های سرد نگهداری شود که خارج از بستر اینترنت هستند و مورد کلاهبرداری قرار نمی‌گیرند.

وی ادامه داد: پلتفرم آزمایشی دمو برای اولین بار در ایران راه‌اندازی شده که خطر معاملات کاربران، به ویژه کاربران مبتدی، را به صفر می‌رساند و همچنین کاربران ابتدا صفر تا صد روش‌های معاملات رمز ارزها را به صورت رایگان آموزش می‌بینند.

جلالیان گفت: این پلتفرم جلو آسیب و ضررهای مالی افرادی را که بدون شناخت و آگاهی وارد حوزه رمزارزها می‌شوند می گیرد و امید است با آموزش های درست و بیشتر، فرهنگ ورود به دنیای رمزارزها برای مردم ایجاد شود تا کمتر شاهد ضررهای مالی آنان باشیم.

کد خبر 42098

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 7 =