به گزارش اگزیم نیوز، این شرکت بزرگ اعلام کرد بازار ارز مجازی به دو بخش تقسیم خواهد شد که بخش اول شامل ارزهای دیجیتال بدون پشتوانه شامل پول های باثبات و ارزهای دیجیتال بانکهای مرکزی میشود و بخش دوم ارزهای مجازی سنتی را در بر میگیرد که در اصل یک سرمایه هستند و به عنوان ابزار سرمایهگذاری از آنها استفاده میشود.
ویزا یادآور شده است که استراتژی این شرکت در اینجا تعامل با کیف پولهای مجازی و تبادلات ارز مجازی است تا کاربران بتوانند این ارزها را با استفاده از کارتهای ویزا در کشورهایی که خلاف قانون نباشد، خریداری کنند.
به گزارش راشاتودی، شرکت ویزا با بانک فرست بولوارد آمریکا همکاری میکند و این بانک به مشتریان ویزا اجازه میدهد سرمایه های دیجیتال را از طریق بانک ارز مجازی انکوریج بخرند، ذخیره کننده و بفروشند.
مدیران ویزا معتقدند ارزهای دیجیتال این قابلیت را دارند که به عنوان شیوه پرداخت به همراه پولهای عادی مورد استفاده قرار بگیرند.
این اطلاعیه ویزا پس از آن اعلام شد که شرکت بزرگ مسترکارت هم در هفته گذشته اعلام کرد به مشتریان خود اجازه میدهد با ارزهای مجازی خاصی در شبکه آن در سال جاری معامله کنند.
مدیرعامل شرکت ویزا گفت: هیچ دلیلی وجود ندارد یک ارز مجازی خاص تبدیل به یک شیوه پرداخت شناخته شده نشود. چرا نباید بتوانیم آن را به شبکه خود اضافه کنیم در حالیکه بیش از ۱۶۰ ارز جهانی را پوشش میدهیم.
به گزارش اگزیم نیوز، ایران یکی از معدود کشورهایی است که استخراج و معاملات ارزهای دیجیتال در آن قانونی بوده و ممنوعیت ندارد.
نظر شما