به گزارش اگزیم نیوز، بابک دین پرست روز دوشنبه در جریان بازدید از کارخانه تولید لبنیات وارنا که سالها به صورت تعطیل رها شده بود، اظهار داشت: سوال اساسی این است که چرا یک واحد تولیدی به این امکانات که شرایط مناسبی برای ایجاد اشتغال فراهم کرده بود، به این صورت تعطیل شد و نمیتوان آن را راهاندازی کرد.
وی افزود: این واحد تولیدی که با هزاران میلیارد تومان سرمایه گذاری، زمینه اشتغال حدود ۷۰۰ را فراهم کرده بود، امروز به طور کامل تعطیل شده اما هیچ گاه علت این تعطیلی و نقش افراد و دستگاههای دولتی، خدمات رسان و شبکه بانکی در آن مشخص نیست و این موضوع به دستگاههای تصمیم گیرنده منتقل نشده است.
دین پرست گفت: وقتی از هر یک از دستگاههای خدمات رسان نظیر آب، برق، گاز، اداره مالیات و سایر دستگاهها علت برخورد با یک واحد تولیدی سوال میشود، آنها دستورالعملهای قانونی را علت این برخورد میدانند در صورتی که تاکنون این نوع برخوردها و اثرگذاری آن در تعطیلی واحدهای تولیدی مشخص نشده است.
وی تاکید کرد: حتی بانک هم نباید در صورت تملک یک واحد تولیدی به دلیل بدهی، آن را تعطیل و کارگران آن را بیکار کنند.
کارخانه شیر وارنا در سال ۱۳۸۶ به عنوان بزرگترین واحد تولیدی لبنیات استان تهران با ظرفیت روزانه ۱۰۰ هزار تن محصول فعالیت خود را در ورامین آغاز کرد.
پس از پنج سال از راه اندازی این کارخانه، مالک اصلی آن فوت و با مرگ وی، فعالیت این واحد بزرگ صنعتی سیر نزولی آغاز کرد تا جایی که بسیاری از کارگران اخراج شدند و تولید به حداقل ممکن رسید.
بدهی سنگین کارخانه به شبکه بانکی، مطالبه با دامداران و دستگاههای خدمات رسان از جمله آب، برق، گاز، امور مالیاتی و تأمین اجتماعی باعث شد تا این کارخانه به طور کامل تعطیل و طی ۲ سال گذشته هیچ تولیدی نداشته باشد.
نظر شما