به گزارش اگزیم نیوز، حسین مدرس خیابانی، افزود: این چهارمین باری است که به استان سیستان و بلوچستان سفر میکنم و سال قبل نیز یک عزم جدی برای توسعه این منطقه از کشورمان وجود داشت.
وی ادامه داد: این عزم جدی و راسخ در توسعه سواحل مکران که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز بوده است، بر توسعه سواحل مکران استوار بود.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه تصریح کرد: هدف این بود که بندر چابهار را به عنوان یک بندر استراتژیک و سومین قطب بندری جنوب مطرح نماییم.
مدرس خیابانی با اعلام اینکه میزان پهلوگیری کشتی ها در بندر چابهار در سال ۱۳۹۸ حدود دو برابر سال قبل از آن (۱۳۹۷)بوده است، بیان کرد: سال گذشته در تلاش بودیم که اکثر کشتی های کالاهای اساسی در بندر چابهار پهلو بگیرند و به واسطه این توسعه در چابهار، انبارهای طریق القدس نیز نوسازی و بهسازی شد که در این سفر نیز این انبارها با ظرفیت ۲۵۰ هزار تن کالاهای اساسی مورد بهره برداری قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: طرح ۱۰۰ هزار تومانی مخازن روغن نیز در دست ساخت است و با راه اندازی آن، کشتی های کالاهای اساسی روغن نیز قابلیت پهلوگیری در این بندر را خواهند داشت.
سرپرست وزارت صمت با اعلام اینکه تخلیه و پهلوگیری کشتی ها از بندر چابهار در 3 ماهه امسال، حدود ۱۰۰ هزار تن بیشتر از کل سال 98 بود، گفت: تاکید رئیس جمهور نیز در تکمیل هر چه سریعتر راه آهن چابهار به سمت زاهدان و کریدور جنوب به شمال است و در تلاش هستیم تا زیرساخت های تجاری را در بندر چابهار توسعه بدهیم.
مدرس خیابانی با اشاره به برنامههای هفته پنجم پویش ملی “تولید، تداوم امید” نیز افزود: به صورت ویدئو کنفرانسی و به دستور رئیس جمهور ۵ طرح صنعتی و معدنی بزرگ مورد افتتاح قرار خواهد گرفت که طرح کارخانه بافت بلوچ که برای مردم استان سیستان و بلوچستان مهم است نیز یکی ازاین طرحها می باشد.
وی اضافه کرد: واحد ریسندگی این کارخانه فردا افتتاح خواهد شد و در تلاشیم که از طریق ایدرو واحد بافندگی آن نیز به زودی افتتاح شود.
سرپرست وزارت صمت ادامه داد: در راستای همین پویش به صورت همزمان دو طرح معدنی نیز در استان فارس و یک طرح صنعتی در استان اصفهان مورد بهره برداری و افتتاح قرار می گیرد.
مدرس خیابانی گفت: بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان طرحهای صنعتی و معدنی در قالب هفته پنجم پویش ملی “تولید، تداوم امید” در این هفته در استانهای سیستان و بلوچستان، فارس و اصفهان مورد بهره برداری قرار می گیرد و به مرور طرح های صنعتی و معدنی را در همین راستا افتتاح خواهیم کرد.
وی همچنین تصریح کرد: میخواهیم از ظرفیتهای معدنی استان سیستان و بلوچستان نیز در حوزه اکتشاف و بهره برداری استفاده کنیم و در چارچوب طرح هایی که وزارت صمت در مناطق کمتر برخوردار دارد ، در تلاشیم که این استان رونق بگیرد.
سرپرست وزارت صمت در پایان گفت: استفاده از ظرفیت های معدنی، صنعتی و لجستیکی در این استان افزایش اشتغال و توسعه را به دنبال دارد.
نظر شما