علیرضا شهیدی افزود: بر اساس هدفگذاری سالانه برنامه انجام عملیات اکتشافی به میزان ۱۵۰ هزار کیلومتر مربع در سطح کشور را با توجه به منابع مالی در اختیار داشتیم که بر اساس دستور سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، موضوع ایجاد تحول در بخش اکتشاف را در دستور کار سازمان قراردادیم که در حال حاضر رسیدن به هدف ۳۰۰ هزارکیلومتر مربعی را در دستور کار داریم.
وی تامین مواد اولیه مورد نیاز صنایع معدنی را به عنوان دغدغه کشور یاد کرد و گفت: این سازمان در بسته پیشنهادی خود به صاحبان صنایع مذکور و در فاز اول، پویش اکتشاف ذخایر آهن و در پی آن ذخایر دیگر موادمعدنی را طراحی کرد که با توجه به استقبال بخشهای خصوصی مختلف صنعتی-معدنی جهت تامین نیاز خود در حوزه تامین مواد معدنی و ظرفیتسازی تخصصی در بدنه سازمان، انتظار تحول ۱۰۰ درصدی را در شناسایی و پی جویی ذخایرمعدنی کشور طی سال جاری داریم.
به گفته رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور نکته مهم در ایجاد تحول اکتشافی کشور، طراحی سازوکارهای تامین منابع مالی جدید و ظرفیتسازی اجرای عملیات اکتشاف برای فعالیتهای موثر از جمله کشف ذخایر پنهان و اجرای عملیات هدفمند و گسترده باهدف تامین نیاز واحدهای صنایع معدنی بوده که بهصورت جدی در پی هموار کردن مسیر هستیم و تاکنون نیز به موفقیتهای چشمگیری در مقایسه با فعالیتهای گذشته رسیدهایم که نتیجه آن منجر به اکتشاف ۳۰۰ هزارکیلومتر مربع در کشور خواهد شد.
شهیدی همچنین آمادگی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور را برای انجام همکاریهای موثر با بخش خصوصی و صاحبان صنایع معدنی با هدف تکمیل چرخه اکتشاف و تامین مواد معدنی مورد نیاز صنایع کشور اعلام کرد.
سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور از ابتدای سال “جهش تولید” تاکنون در قالب تفاهمنامهها و قراردادهای همکاری مشترک عملیات جدید اکتشافی در کشور را طراحی و آماده اجرا کردهاست.
نظر شما