بازاریابی، حلقه گمشده اشتغالزایی است

صادق نجفی ارتباط با بازار و بازاریابی را حلقه گمشده اشتغالزایی دانست که تولید را به بخش مصرف وصل می کند

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ارتباط با بازار و بازاریابی را حلقه گمشده اشتغالزایی دانست که تولید را به بخش مصرف وصل می کند. به گزارش اگزيم نيوز، صادق نجفی، شامگاه شنبه در پانزدهمین جشنواره «تولید ملی؛ افتخار ملی» افزود: ایران از بازار بزرگی برخوردار است و می توانیم از ظرفیت کامل مردم برای توسعه صنایع استفاده کنیم. 
وی که مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران است، ادامه داد: همه مشکلات کشور به سبب مسائل مالی نیست، بلکه برخی گره ها را تولیدکنندگان فاقد عشق به تولید و همچنین کاغذبازی های اداری ایجاد کرده است. 
نجفی مدل مثلثی توسعه صنایع کوچک و متوسط را یادآوری و بیان کرد: تامین مالی صنایع کوچک و متوسط در راس این مثلث قرار دارد و در یک ضلع تامین سرمایه در گردش و در ضلع مقابل توسعه و ایجاد بازار است. 
وی تاکید کرد باید بتوانیم بازار را برای پذیرش تولید داخلی مهیا کنیم. 
«مشکلات وجود دارد اما نباید ناامید شد». 
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت راه نجات اقتصادی کشور را در مدیریت جهادی برشمرد و اضافه کرد: معنای جهاد «تلاش تا پای جان» است و این تلاش لازمه توسعه امروز کشور به شمار می رود. 
به گفته وی، 85 هزار واحد تولیدی در کشور وجود دارد که حدود 1700 مورد آن واحد بزرگ صنعتی است و بقیه واحدهای کوچک و متوسط. 
نجفی یادآوری کرد: 41 هزار واحد تولیدی در شهرک های صنعتی کشور مستقر است که 65 درصد آنها به نوعی فعال است و تولید دارد. 
به گفته این مسوول، امسال 16 هزار تقاضای جدید برای ساخت واحد تولیدی داشته ایم و 51 هزار واحد تولیدی در دست ساخت بوده که بر این اساس شرایط برای تولید مهیاست. 
نجفی با بیان اینکه 90 درصد واحدهای تولیدی کشور واحدهای خرد و کوچک است، تصریح کرد: باید در شهرهای کوچک کمتر از 10 هزار نفر و مناطق روستایی به واحدهای که می‌توانند تولید داشته باشند، تسهیلات ارزان قیمت 10 درصدی و 6 درصدی اعطا کرد. 
وی اعلام کرد در دهه فجر امسال 375 واحد تولیدی در بخش صنایع کوچک با بیش از 35 هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری و بیش از 12 هزار و 500 نفر اشتغالزایی به بهره برداری رسید. 

به افسران ضدفساد نیاز داریم

همچنين سیدمحمدرضا مرتضوی در اين جشنواره اضافه کرد: مشکل تولید کشور رفع نشده است اما برخی مسوولان خنجر را برداشته و گوشت نحیف تولید را می برند.
وی تصریح کرد: دستگاه قضایی باید این مدیران خاطی را بخواهد و تنبیه کند
مرتضوی تاکید کرد مرشد کشورمان- رهبر معظم انقلاب- برای حل این مشکلات قیام کردند و باید گوش به فرمان رهبری باشیم و نمی شود در کشور هر کس ساز خود را کوک کند.
وی تاکید کرد نباید نسبت به فساد در جامعه بی تفاوت شویم.

راه نجات؛ تقویت تولید و اشتغال

دبیرکل خانه صنعت معدن و تجارت ایران تصریح کرد: راه نجات کشور و راه برون رفت از بحران حاضر، تقویت تولید و اشتغال است.
مرتضوی افزود: امروز مقوله تولید با یک بیماری مزمن روبروست و پذیرفته ایم مشکلات زیادی بر سر راه تولید وجود دارد اما همگی تکلیف داریم با وجود همه مشکلات به فعالیت ادامه دهیم.
وی بیان داشت: ما تولیدکنندگان اگر حتی به زندان بیفتیم و بدهکار شویم، تا آخر خط تولید ایستاده ایم اما این دلیل نمی‌شود که دیگران به وعده‌های خود عمل نکنند.
مرتضوی ادامه داد: در حالی که حاشیه سود تولیدکنندگان در کشور محدود است، شاهدیم پول ها و تسهیلات بانک ها برای پاساژسازی- و نه تولید- صرف می شود؛ آن هم پاساژهای برای فروش جنس خارجی بی کیفیت که این، بی رحمی و قطع ریشه خودمان است.
به گفته وی، مسیری که برخی بانک‌ها در پیش گرفته‌اند، به ورشکستگی ملی منجر می شود. آگاه باشیم نکبت بیماری های اجتماعی پشت در خانه های همه ماست و هیچ مسوول، بنگاه دار و کارخانه داری را از آن گریزی نیست و شاید اگر امروز برای آن چاره ای نیندیشیم، روزی به هیولا تبدیل شود».
دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران تاکید کرد با سود 28 درصدی تسهیلات برای تولید و هزینه های 30 درصدی تامین اجتماعی نمی توان تولید را سرپا نگه داشت.
مرتضوی تاکید کرد امروز باید برای به گردش درآوردن چرخ زندگی کارگران و رونق تولید و اشتغال تلاش کنیم. 

طرح های ارزی در پی تعریف منابع تولید و اشتغال است

در ادامه اين مراسم حسین نقره کار شیرازی افزود: جامعه اکنون در یک شرایط خاص به سر می برد اما در همین شرایط نیز تولیدکنندگان و صنعتگران با وجود همه مشکلات و نارسایی ها صحنه تولید را خالی نکرده اند.
به گفته این مسوول، ایران از نیروی انسانی توانمند و امکانات و توان مناسبی برخوردار است اما مشکلات برون‌مرزی و برخی اتفاق های داخلی سبب شده است نتوان از همه قابلیت ها استفاده کرد.
نقره کار شیرازی خاطرنشان کرد: کشور وقتی می تواند به رشد و بالندگی برسد که مردم به معنای واقعی و نه به صورت شعاری در صحنه اقتصاد بوده و عامل فعالیت باشند.
معاون حقوقی و امور مجلس بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران یادآوری کرد: تاکنون در خصوصی سازی و واگذاری ها چندان موفق نبوده‌ایم و مجلس شورای اسلامی به همین موضوع تاکید دارد. 
وی ادامه داد: تاکنون کمتر از 30 درصد واگذاری‌ها به بخش خصوصی واقعی بوده و میدان و عرصه عمل به آنها داده نشده است.
به گفته وی، دولت یازدهم به دنبال خصوصی‌سازی بود اما از همان ابتدا با مشکلات متعددی مواجه شد.
نقره کار شیرازی تاکید کرد از دهه 70 موسسه های غیرمجاز مالی و اعتباری به اعتماد ملی صدمات شدیدی وارد کردند و نظام اقتصادی کشور متضرر شد.
وی بیان داشت: با کمک سران سه قوه و نمایندگان آنها امروز موضوع موسسه های غیرمجاز مالی و اعتباری به پایان راه رسیده و به طور تقریبی بیش از 98 درصد آنها ساماندهی شده است.
وی با اشاره به شعار امسال و اهمیت تولید و اشتغال در جامعه یادآوری کرد: این روزها تلاش‌های خوبی در مجلس شورای اسلامی برای تهیه ساختار بودجه سال 1397 در حال شکل‌گیری است.

کد خبر 23627

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 5 =