به گزارش اگزيم نيوز به نقل از صدا و سیما؛ دبیرکل انجمن لوازم خانگی ایران در نشست خبری با بیان این مطلب گفت: در این نمایشگاه که در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی لوازم خانگی برگزار خواهد شد، بیش از 430 شرکت داخلی و خارجی حضور دارند و تهران از ۲ تا ۵ آذر میزبان کارخانهها و کارگاههای تولیدی، صاحبان صنایع و صدها شرکت تولید کننده لوازم خانگی داخلی و خارجی است که جدیدترین تولیدات و خدمات خود را در دید مخاطبان قرار دهند.
وی افزود:از میان شرکت کنندگان در هفدهمین نمایشگاه بین المللی لوازم خانگی ایران، 294 شرکت داخلی و 136 شرکت خارجی هستند.
حبیب اله انصاری افزود: چین، ترکیه، ایالت جورجیا، ایتالیا، آلمان، کره جنوبی، تایلند، تایوان، ژاپن، مالزی، اندونزی، اسلوونی، اسلواکی، لهستان، چک، هلند، اسپانیا، فرانسه و سوئیس کشورهایی هستند که در کنار شرکت های ایرانی تولیدات و خدمات خودشان را ارائه می کنند.
وی با بیان اینکه امسال تلاش کردیم حضور شرکت های داخلی را در نمایشگاه بیشتر توسعه دهیم، تاکید کرد : حضور شرکت های ایرانی در هفدهمین نمایشگاه بین المللی لوازم خانگی بیش از 13 درصد افزایش یافته است.
انصاری افزود: در این نمایشگاه انواع یخچال، یخچال فریزر، فریزر، کولر، ماشین لباسشویی، اجاق گاز، بخاری، آبگرمکن، پکیج، شومینه، سیلندر گاز، کباب پز، جاروبرقی، اتو، آبمیوه گیری، سشوار چرخ گوشت، پنکه، آسیاب، سرخ کن، چای ساز، ساعت، چرخ خیاطی، انواع لوازم ظروف چینی، بلور و کریستال، تفلون، نقره، ملامین، استیل، سرویس آشپزخانه، انواع لوازم صوتی و تصویری، تلویزیون، ضبط صوت، دی وی دی و آبسردکن، انواع سینک، هود، هواکش، سماور، تصفیه آب، سبزی خردکن و قطعات مربوط به صنعت لوازم خانگی در معرض دید علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
دبیر کل انجمن لوازم خانگی ایران در ادامه خاطرنشان کرد: برگزاری همایش صنعت، نمایشگاه بازار و چندین کارگاه و نشست تخصصی از برنامه های جانبی هفدهمین نمایشگاه بین المللی لوازم خانگی ایران خواهد بود.
انصاری افزود : همچنین قرار است در روزهای برگزاری این نمایشگاه چند هیئت تجاری و بازرگانی از کشورهای مختلف در نمایشگاه حضور یابند و با تولیدکنندگان لوازم خانگی کشورمان وارد مذاکره شوند.
وی معرفی توانمندی های صنعت لوازم خانگی کشورمان به جامعه، ارائه نوآوری ها و ابتکارات در چرخه تولید لوازم خانگی، مقایسه لوازم خانگی هم گروه و شناسایی مزیت ها، شناسایی نظر مردم از محصولات ارائه شده براساس اصول مشتری مداری و بررسی نظر مشتری، ایجاد فضای مناسب برای مذاکرات تجاری، توسعه بازار داخلی و صادرات افزایش سطح تولید در صنعت لوازم خانگی، توسعه و تعمیق ارتباط تولید کنندگان محصولات نهایی و قطعه سازان توسعه و ترویج فرهنگ استفاده مردم از لوازم خانگی ملی (ساخت کشورمان)، ایجاد فضایی برای تحقیق و ارزیابی صنعتگران، متخصصان، کارشناسان و دانش پژوهان از صنعت لوازم خانگی و ایجاد زمینه مشارکت سرمایه گذاران خارجی از مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه بیان کرد.
وی گفت: این نمایشگاه با شعار زندگی شیرین ایرانی، در خانه زیبای ایرانی، با لوازم خانگی خوب ایرانی برگزار می شود.
دبیر کل انجمن لوازم خانگی ایران در ادامه گفت: گردش مالی تولید لوازم خانگی در کشور 8 میلیارد دلار است و 75 درصد انواع لوازم خانگی مورد نیاز کشور نیز در داخل تولید می شود.
انصاری تاکید کرد: لوازم خانگی تولیدی کشورمان از نظر کیفیت کاملاً با کالای کشورهایی همچون چین، کره جنوبی، برزیل، ترکیه و آمریکا قابل رقابت است. با این وجود قیمت برخی محصولات داخلی تا 50 درصد ارزان تر از کالای مشابه خارجی است.
وی گفت:? در حال حاضر، برخی از محصولات لوازم خانگی تولید داخل از جمله کولر آبی، بخاری گازی، آب گرمکن، اجاق گاز، چرخ خیاطی و ماشین لباسشویی به دیگر کشورها صادر می شود و سالانه بیش از 300 میلیون دلار برای کشور ارزآوری دارد.
در صنعت لوازم خانگی کشور 400 واحد تولیدی کوچک و بزرگ به صورت رسمی فعال هستند 100 هزار نفر نیز به صورت مستقیم در این واحدها اشتغال دارند.
هفدهمین نمایشگاه بین المللی لوازم خانگی ایران از 2 تا 5 آذر هر روز از ساعت 9 تا 17 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آماده بازدید علاقه مندان خواهد بود.
صنعت لوازم خانگی از رشته های شتاب دهنده توسعه اقتصادی است
دبیرکل صنایع لوازم خانگی ایران گفت: صنعت لوازم خانگی از رشته های شتاب دهنده توسعه اقتصادی و از صنایعی است با آحاد مردم ارتباط دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، حبیب اله انصاری در آستانه برگزاری هفدهمین نمایشگاه بین المللی لوازم خانگی (2 تا 5 آذر) افزود: افزایش تولید ، توسعه بازار، افزایش صادرات و خروج از رکود چهار استراتژی انجمن برای رونق بخشی صنایع لوازم خانگی است.
وی گفـت: دولت گام های خوبی در جهت رفع موانع رکود در سال های اخیر برداشته است که جای امیدواری برای رونق این بخش از صنایع دارد.
انصاری افزود: زندگی شیرین ایرانی ، در خانه زیبای ایرانی با لوازم خوب ایرانی شعار هفدهمین نمایشگاه بین المللی لوازم خانگی انتخاب شده است.
وی گفت: امسال 11 سالن در اختیار صنایع لوازم خانگی قرار دارد که صنایع انرژی بر، انواع ظروف، قطعات مورد نیاز صنایع لوازم خانگی حضور دارند.
انصاری افزود : امروز ما بجز کمپرسور یخچال و فریزر، سایر لوازم و قطعات مورد نیاز صنعت لوازم خانگی در داخل کشور تولید می شود.
وی گفت: تاکنون 294 شرکت داخلی و 136 شرکت خارجی حضور قطعی خود را در این نمایشگاه اعلام کرده اند که در 26 هزار و 243 متر مربع تولیدات خود را به نمایش می گذارند.
انصاری افزود: شرکت های ایرانی با 13 درصد رشد در این نمایشگاه نسبت به نمایشگاه قبلی مشارکت دارند، ولی تعداد شرکت های خارجی 6 درصد کاهش داشته است.
وی گفت: با توجه به استراتژی توسعه بازار داخلی و صادراتی تلاش شده است نمایشگاه هفدهم کیفی تر از نمایشگاه های قبلی باشد و صنعت لوازم خانگی ایران یک سیر تکاملی داشته است.
انصاری افزود: برای حضور شرکتهای خارجی 2 شرط اساسی داشتیم و اعلام کردیم نمی توانیم بازار خود را دربست در اختیار شرکتهای خارجی قرار دهیم و لذا دلیلی نمی بینیم تولیدات خارجی جایگزین محصولات ایرانی شود ، البته منعی برای مشارکت و تولید مشترک وجود ندارد.
وی گفت: قانون سرمایه گذاری باید تجدید نظر شود و زمینه را برای سرمایه گذاران خارجی را فراهم کنیم، ما امروز بیشترین تغییر تعرفه ها را در سال داریم و برای رشد کیفیت باید ارتباط منطقی بین صنعت و دانشگاه برقرار کنیم در حالی که صنعت و دانشگاه هر یک راه خود را می روند.
انصاری با بیان اینکه باید فضای خوب کسب و کار را فراهم کنیم ، افزود: از چهارسال قبل بخش خصوصی و دولت با صدور کارت اعتباری تلاش کردند زمینه رونق تولید و استفاده مردم از لوازم ایرانی را فراهم کنند ، متاسفانه کمتر از حدود 10 روز بانک مرکزی اعلام کرد این وام 10 میلیونی شامل لوازم خارجی هم می شود که ما اعتراض کردیم و بعد از مدتی توقف جامعه هدف را محدود کردند و مبلغ تسهیلات را به 6 میلیون تومان کاهش دادند که در مجموع جو ناامیدی حاکم شد، حالا دوباره اعلام شده است که کارت اعتباری قرار است به جریان بیفتد و ما معتقدیم باید کارشناسی شود.
انصاری افزود: بانک مرکزی ، اصناف، انجمن لوازم خانگی و وزارت صنعت باید در نشست مشترکی این موضوع را بررسی کنند تا بتوانیم ضمن ایجاد بازار بالقوه رابطه ای بین تولید کننده و مصرف کننده ایجاد کنیم که در نهایت به صادرات کمک کند.
وی گفت: البته ما اطلاعات دقیقی از اعلام اجرای مجدد کارت اعتباری خرید کالای ایرانی نداریم و چیزی به ما اعلام نشده است.
انصاری افزود: تغییرات و نوسان نرخ ارز روی تولید و صادرات تعیین کننده است و اخیرا تولید کنندگان نسبت به قیمت محصولات فولادی گلایه داشتند.
انصاری افزود: امروز تعرفه واردات یخچال 74 درصد و تعرفه قطعات 7 درصد است ، واردات بصورت قطعات و مونتاژ ، صنعت داخلی را نابود می کند و لازم است در تعرفه ها بازنگری شود.
نظر شما