۲۰ درصد از شرکت‌های دانش بنیان مورد تایید، صنعتی هستند

شريعتمداري ۲۰ درصد از شرکت‌های دانش بنیان تایید شده را صنعتی دانست و گفت: راه اندازی فناوری‌های نوین و نوین سازی فعالیت‌های موجود باید به صورت همزمان در دستور کار قرار بگیرد

به گزارش اگزيم نيوز به نقل از شاتا، محمد شریعتمداری در جلسه مشترک با معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با تأکید بر تأثیر فعالیت‌های دانش بنیان و فناورانه در تولید و اشتغال به خصوص در حوزه‌های صنعتی، افزود: باید سهم استفاده از منابع موجود کشور را به حداقل برسانیم و به سمت فعالیت‌های دانش بنیان، فناورانه و کسب و کارهای نوین مانند استارت آپ‌ها با هدف دستیابی به بهره وری بیشتر حرکت کنیم.

20 درصد از شرکت های دانش بنیان مورد تایید، صنعتی هستند

وی با اعلام اینکه 20 درصد از شرکت‌های دانش بنیان تایید شده موجود در کشور به صورت 100 درصد صنعتی هستند، تصریح کرد: از معاونین ذیربط در وزارت صنعت، معدن و تجارت خواسته ام تا فعالیت‌های خود را در این حوزه برای حمایت از این گونه فعالیت‌های نوآورانه بیشتر کنند.
شریعتمداری حرکت در مسیر فعالیت‌های دانش بنیان و کسب و کارهای نوین را یک نیاز و ضرورت برای کشور توصیف کرد و گفت: به حمایت و همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیاز داریم، تا بتوانیم فعالیت‌های خود را بر این پایه استوار کنیم.

تأثیرگذاری فناوری‌های نوین در اکتشاف معادن و پهنه‌های معدنی

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر تأثیرگذاری ورود فناوری‌های نوین در زمینه اکتشاف معادن و پهنه‌های معدنی، تصریح کرد: در حوزه اینترنت اشیا و موضوع شهرک‌های صنعتی هوشمند نیز استفاده از این گونه روش‌ها مؤثر خواهد بود. 

در استفاده از فعالیت‌های فناورانه موضوع اشتغال فراموش نشود
شریعتمداری شروع فناوری‌های نوین و نوین سازی فعالیت‌های موجود را دو اولویت استفاده از فعالیت‌های دانش بنیان و فناورانه دانست و یادآور شد: در همه صحنه‌ها باید به موضوع اشتغال توجه کرد و در استفاده از فناورری‌های نوین نیز این موضوع نباید فراموش شود.
وی همچنین تاکید کرد: بنگاه‌های حوزه صنعت، معدن و تجارت برای ایجاد ارزش افزوده و بهره وری بیشتر در تمامی مراحل فعالیت خود از مدیریت عملیات تا نرم افزارهای مورد استفاده و نیروی انسانی می‌توانند از فناوری‌های نوین بهره مند شوند و وضعیت بهتری به دست آورند.

شرکت‌های دانش بنیان در حوزه توزیع کالا اتفاق‌های خوبی رقم می‌زنند

معاون علمی و فناوری رییس جمهور نیز در این جلسه با اعلام اینکه در دو سال گذشته بیش از 2 میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی در حوزه فناوری جذب شده است، افزود: بروکراسی ادارای و سیستم تأمین مالی دو مشکل شرکت‌های دانش بنیان و کسب و کارهای فناورانه است که باید مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.
سورنا ستاری با اشاره به اینکه استارت آپ‌ها حوزه جدیدی در ارایه خدمات ایجاد کرده اند، تصریح کرد: با حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت شرکت‌های دانش بنیان و فناورانه در حوزه توزیع کالا می توانند اتفاق‌های خوبی رقم بزنند و این گونه شرکت‌ها می‌توانند به پلت فرمی برای تنظیم بازار تبدیل شوند.

حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت از شرکت‌های فناورانه برای ورود به حوزه خودرو

وی کاهش هزینه‌ها و ورود فناوری روز دنیا را دو مزیت استارت آپ‌ها و کسب و کارهای نوین دانست و ادامه داد: با حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه خودرو می‌توان کار مشترکی در حوزه استارت آپ‌ها و شرکت‌های فناورانه انجام داد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور وضعیت شرکت‌های دانش بنیان و فناورانه در حوزه فناوری مانند بیوفناوری و تجهیزات پزشکی را مناسب ارزیابی کرد و گفت: این شرکت ها در حوزه فناوری نیاز به حمایت بیشتری نسبت به حوزه خدمات دارند.
ستاری با طرح این موضوع که شرکت‌های فناورانه و استارت آپ‌ها با حمایت جهاد کشاورزی در حوزه گوشت و میوه در حال رشد هستند، اضافه کرد: حل مشکل بازار این گونه شرکت‌ها برای حمایت از آن‌ها باید مورد توجه ویژه ای قرار بگیرد.

در پایان جلسه قرار شد کمیته مشترکی میان وزارت صنعت، معدن و تجارت و معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری برای رسیدن به نقشه راه و زبان مشترک و نظام مند کردن همکاری‌ها تشکیل و پیگیری شود.

کد خبر 22414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 3 =