حسن مالکی نژاد با بیان اینکه تفاوت در میزان مالیات کسبه در شهرهای کوچک و کلان شهرها باید متفاوت باشد، افزود: متاسفانه مالیاتی که از کسبه اخذ میشود، مطابق با توافق ها و دستورالعمل های صادره نیست و ممیزین مالیاتی، مالیات بیشتری را نسبت به توافق انجام شده لحاظ میکنند، به عنوان مثال مالیاتی که توافق شده ۱۵ درصد افزایش داشته باشد، بعضا تا ۱۰۰ درصد افزایش می یابد.
وی تصریح کرد: در چند سال اخیر از طرفی شاهد سایه رکود بر بازار بودیم و از طرفی دیگر خیل وسیع بیکاران جامعه به بازار پیوستند و هر کدام واحد صنفی جدیدی را دایر کردند به طوری که در شهرستان قائنات تعداد واحدهای صنفی با جمعیت این شهرستان برابری میکند که این مساله باعث تشدید رکود بازار شده و حال افزایش مالیات های سنگین رمق کسبه را گرفته است.
مالکی نژاد با بیان اینکه ظرفیت و توان فعالان اقتصادی شهرستان قائن محدود است، تاکید کرد: باید ضریب افزایش مالیات در سالهای ۹۴ و ۹۵ به حداقل برسد و بر اساس واقعیتها و ظرفیتهای اقتصادی هر استان مالیات اخذ شود. به طور مثال در شهرستان قائنات محرومیتهای زیادی وجود دارد که مانع از کسب درآمد برای کسبه و فعالان اقتصادی شده و نتیجه آن این است که آنان نمیتوانند از عهده پرداخت مالیات سنگین برآیند.
نماینده اتاق اصناف ایران در شهرستان قائنات در خصوص تدابیر ماه مبارک رمضان افزود: اجرای طرح نظارت بر قیمت اقلام مصرفی ویژه ماه رمضان شروع شده و این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
وی تصریح کرد: اولویت بازرسها نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی است و در این ایام اغذیهفروشیها، قنادیها، پزندگیها، کلهپزیها، مراکز عرضه آش و حلیم و مورد بازرسی قرار میگیرد.
مالکی نژاد تصریح کرد: بازرسی ها در دو بخش یکی با حضور بازرسان اتاق اصناف قائنات و دیگر گروه بازرسان تعزیرات، اماکن ، بهداشت و فرمانداری صورت می گیرد.
منبع: اتاق اصناف
نظر شما