محمد سعیدنژاد افزود: افزایش ظرفیت کانتینری بنادر بازرگانی ایران از چهار میلیون و 860 هزار کانتینر به پنج میلیون TEU را از دیگر برنامه های سازمان بنادر و دریانوردی در سال جاری اعلام کرد.
وی، سرمایه گذاری، بهره برداری و مدیریت ترمینال های کانتینری بندر شهید رجایی را از دیگر طرح های ضروری این سازمان دانست و گفت: سازمان بنادر درصدد است سرمایه گذاری و مدیریت بندر شهید بهشتی چابهار و طرح های توسعه بنادر انزلی و امیرآباد در شمال کشور را با استفاده از توان و ظرفیت بخش خصوصی توسعه دهد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه سازمان بنادر امسال جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی 30 هزار میلیارد ریالی را هدف گذاری کرده است، گفت: سازمان بنادر از هرگونه سرمایه گذاری بخش خصوصی در پسکرانه های بنادر شهید رجایی، چابهار، امام خمینی (ره) و پایانه های کانتینری مخازن و اسکله های نفتی در بنادر شهید رجایی و بوشهر و پایانه های کالا در بنادر خرمشهر، امیرآباد و نوشهر حمایت می کند.
سعیدنژاد، استقرار نظام اعتبارسنجی و رتبه بندی شرکت های کارگزاری و پیمانکاری حمل و نقل دریایی برای توسعه فعالیت های بندری را در کشور مهم ارزیابی کرد و افزود: برای دستیابی به این موضوع سازمان بنادر تدوین نظام اعتبار سنجی و رتبه بندی این شرکت ها در بنادر تجاری ایران را در دستور کار خود قرار داده است.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی حفظ ایمنی و محیط زیست دریایی برای فعالیت های دریایی و بندری را ضروری دانست و گفت: خارج کردن تعدادی از شناورهای غرق شده از اروند رود در سال جاری و انجام گشت های دریایی مستمر در آب های تحت حاکمیت ایران برای پایش مسایل زیست محیطی در خلیج فارس، دریای عمان و دریای خزر از جمله طرح های این سازمان است.
تسهیل عملیات تخلیه و بارگیری در بنادر شمالی و جنوبی یکی از اهداف مهم سازمان بنادر و دریانوردی است و آمارها نشان می دهد که در نیمه نخست امسال از کل بنادر تجاری ایران،71 میلیون و 270 هزار و 529 تن کالای نفتی و غیرنفتی تخلیه و بارگیری شده که 45 میلیون و 777 هزار و 682 تن از این کالاها سهم کالاهای غیرنفتی و 25 میلیون و 492 هزار و 847 تن سهم مواد نفتی بوده است.
منبع: ایرنا
نظر شما