به گزارش ایسنا، حسین صفایی امروز - دوشنبه - در نشستی خبری اظهار کرد: ایجاد تشکل آببران در دستور کار سازمان تعاونی قرار گرفته به گونهای که درصددیم در افق برنامه ششم توسعه ۱۲۰۰ تشکل را در سراسر کشور ایجاد کنیم که راهاندازی ۱۸۰ تشکل در سال ۱۳۹۵ (یکسال قبل از شروع برنامه ششم توسعه) در دستور کار قرار گرفته است که در این بین ۳۰ تشکل آببران به استان خوزستان اختصاص دارد که حدود ۱۲ تشکل هماکنون راهاندازی و فعال شده است.
وی همچنین در خصوص خرید تضمینی شیرخام تصریح کرد: طی سه سال گذشته دولت برای ایجاد تعادل در بازار به نفع تولیدکنندگان و مصرفکنندگان به بازار شیرخام ورود پیدا کرد؛ به گونهای که توانست در سال ۱۳۹۳ و ۱۳۹۴ این طرح را در سطح هفت استان اجرا کند و ۷۵ تومان به قیمت پایه شیرخام خریداری شده از دامداران اضافه کند. همچنین خرید تضمینی شیرخام از ۱۰ استان آغاز شده و توانستهایم با خرید ۶۰۰ تا ۷۰۰ تن از این محصول قیمت پایه ۱۲۵۰ تومان در این ۱۰ استان برای دامداران تثبیت کنیم.
مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی با بیان اینکه تسهیلات ۱۰ هزار میلیارد تومانی برای خریدشیر خام و دیگر محصولات کشاورزی در نظر گرفته شده است، گفت: تاکنون ۳۵ درصد مطالبات دامداران پرداخت شده و مابقی آن نیز تا ۲۰ شهریورماه پرداخت میشود.
صفایی اعلام کرد: دولت در سال جاری بسته حمایتی خود از دامداران و صنایع لبنی را متنوعتر کرده به گونهای که ضمن خرید تضمینی شیر خام از دامداران مشوقهای صادراتی برای صادرکنندگان لبنیات در نظر گرفته تا بتواند تقاضا برای مصرف شیر و لبنیات را افزایش دهد.
وی اظهار کرد: کنسرسیوم مشترک (دو کنسرسیوم با شرکتهای روسی و یک کنسرسیوم با قزاقستان) با روسیه و قزاقستان تشکیل دادهایم تا بتوانیم تجارت خارجی محصولات کشاورزی را توسعه دهیم که البته در این میان هدف ما واردات گندم از روسیه نیست، اما اگر نیازی به واردات داشته باشیم میتوانیم از طریق این کنسرسیوم نیاز خود را تامین کنیم، چرا که روسیه یکی از بزرگترین صادرکننده گندم در منطقه است.
نظر شما