محسن جلال پور، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران شب گذشته در مراسم افطار رییس جمهور با فعالان اقتصادی با اشاره به شرایط سخت اقتصادی در ابتدای دولت یازدهم که به زعم اکثر اقتصاد دانان وضعیت نابهنجار اقتصادی به شمار می رفت، گفت: دولت توانست با تدبیر و حسن انجام مذاکرات در عرصه بین الملل این مشکلات را برطرف و از این شرایط دشوار و تنگناهای اقتصادی عبور کند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، کنترل تورم و رکود، ایجاد اشتغال و افزایش نرخ رشد اقتصادی را از جمله توفیقات دولت تدبیر و امید برشمرد و افزود: ما باید از کاهش تورم در راستای توسعه و رونق اقتصادی استفاده کنیم.
جلال پور توجه به سیستم بانکی کشور و اصلاح نظام بانکی، تلاش برای حضور در بازارهای رقابتی جهان و توجه به مقوله صادرات در راستای ایجاد اقتصادی برون گرا و متناسب کردن تحولات نرخ ارز با شرایط اقتصادی داخلی و خارجی را از جمله اقدامات موثر در توسعه و رشد اقتصاد کشور عنوان کرد و گفت: اکنون که اقتصاد ایران و شکوفایی آن در اولویت است باید در راستای این شکوفایی و ایجاد اصلاحاتی بنیادین در آن گام های اساسی برداریم.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران همچنین خواستار توجه و تلاش دولت و مسئولان برای رفع موانع و مشکلات اساسی در مسیر فعالیت واحدهای تولیدی، تولید کنندگان و کارآفرینان شد.
فاضلی رئیس هیات رئیسه اتاق اصناف ایران نیز در سخنانی با اشاره به افزایش ١٥ درصدی ارائه اظهار نامه مالیاتی از سوی اصناف، آن را نشان از تعامل خوب و مثبت دولت با اصناف دانست و خاطرنشان کرد: حمایت از اصناف در برنامه های توسعه کشور به عنوان بزرگترین حوزه اقتصادی کشور و توجه به بنگاه ههای کوچک به عنوان بخش عظیم فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی در راستای ایجاد اشتغال نقش موثر و حائز اهمیتی در توسعه و شکوفایی اقتصاد کشور خواهد داشت.
عبداللهی رئیس اتاق بازرگانی نیز با تقدیر از رویکرد رئیس جمهوری و دولت تدبیر و امید در بها دادن به بخش غیر دولتی در واگذاری اقدامات و امور، اظهار داشت: متاسفانه این رویکرد در لایه های پایین تر دولت عملیاتی نشده و بسیاری از مسئولان دولتی برای واگذاری امور به فعالان مردمی اقتصاد مقاومت می کنند که رفع این مشکل برای رشد اقتصاد کشور نیاز به توجه بیشتر از سوی مسئولان دولت دارد.
رئیس اتاق بازرگانی همچنین با اشاره به اینکه بخش تعاون به عنوان مردمی ترین بخش اقتصاد کشور و اینکه سازگاری زیادی با سیاست های اقتصاد مقاومتی دارد، افزود: بخش تعاون این آمادگی و ظرفیت را دارد تا در راستای کمک به اشتغالزایی، توسعه کشور و اجرای سیاست های دولت در زمینه توسعه و رشد اقتصاد تلاش و همکاری کند.
مرعشی، رئیس کانون شبکه مشاوران مدیریت و مهندسی ایران هم در این مراسم با اشاره به روند تدوین قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار و تشکیل نظام مدیریت گفت: ساماندهی حرفه مدیریت می تواند نقش موثری در حل مشکلات نظام اداری و بنگاه های اقتصادی ایفا کند.
حجاریان، رئیس انجمن حرفه ای صنعت بیمه و مدیر عامل بیمه ملت نیز چالش ها، ظرفیت ها و نقش راهبردی صنعت بیمه در توسعه اقتصاد کشور را خاطر نشان ساخت و خواستار بهبود وضعیت بیمه زندگی، سود آوری شرکت های بیمه، رقابتی شدن این بازار، حذف مقررات غیر ضروری، بهبود محیط کسب و کار و ثبات و سرمایه گذاری در این بخش از اقتصاد کشور شد.
پرویزیان، رئیس کانون بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی و مدیر عامل بانک پارسیان از تلاش های دولت برای رفع تحریم های ظالمانه و سیاست های مدبرانه پولی دولت یازدهم و بانک مرکزی قدردانی کرد و گفت: الان شرایط برای فعالیت بخش خصوصی بیش از گذشته فراهم شده است و امیدواریم با سیاست های تکمیلی در راستای رونق بخش خصوصی و شبکه بانکی کشور عمل شود.
روسای تشکل های بخش خصوصی در دیدار با روحانی از وی خواستند تا شرایط را برای رشد بخش خصوصی در کشور فراهم کند
کد خبر 12136
نظر شما